Mindannyiunknak megvannak a magunk szokásai, pót- esetleg kényszercselekvései, amiket nap mint nap csinálunk, bár némelyeket lehet túl cikinek tartunk elismerni...
Most egy kicsit megnyugodhatunk, hiszen láthatjuk, hogy még az általunk idealizált és csodált hírességeknek is akad valami kis furcsa rigolyája.
Következzen pár érdekes és bizarr információ kedvenceinkről!

1. Steve Jobs
Az ő filozófiája szerint, a testszagunkat nagyban befolyásolja, hogy milyen típusú ételeket fogyasztunk: Úgy gondolta, ha csak könnyen emészthető gyümölcsöket eszik, akkor elkerülheti a kellemetlen testszagot, és nem lesz szüksége dezodorra, valamint elég lesz a heti egyszeri fürdés. A környezete szerint ez az elmélete tévesnek bizonyult... Legendás büdösségét valószínűleg az is fokozta, hogy mindenhova mezítláb mászkált, illetve stresszhelyzet esetén szerette a vécében áztatni a lábait. Ezen kívül rengeteg sárgarépát evett, amitől volt, hogy a bőre is teljesen besárgult.

szokas sztarok bizarr

2. Cameron Diaz
Nagyon gyakran csak a könyökével hajlandó kinyitni az ajtókat, és megállás nélkül takarít otthon. - Hát bizony a kényszerbetegségek közül a tisztaságmánia a leggyakoribb. A lakosság 2,5 százalékát érinti, kb. minden ötvenedik magyar embert.

szokas sztarok bizarr

3. Jennifer Anniston
Amikor repülőgépre száll, mindig a jobb lábával lép be a fedélzetre.

szokas sztarok bizarr

4. Katy Perry
Bárhová megy, magával viszi a fogkeféit, és legalább napi hatszor mos fogat. Most már tudjuk, mitől olyan ragyogó a mosolya.

szokas sztarok bizarr

5.Mariah Carey
Neki rengeteg furcsasága van a pletykák szerint. Egy ezek közül a lilamániája: a hét három  napján nem bírja ki lila ételek nélkül, mint például a padlizsán, szilva, lila szőlő.

szokas sztarok bizarr

6. Megan Fox
Repülőgépen való utazás közben mindig Britney Spears dalait hallgatja, mert ez biztonságérzetet ad neki. (Gondolom nem a "Till the world ends"-t hallgatja olyankor...)

szokas sztarok bizarr

7. Wayne Rooney
A Manchester United sztárfocistája önéletrajzában elárulta, hogy nem tud úgy elaludni, hogy be ne kapcsolná a porszívót, vagy legalább párja hajszárítójának zúgnia kell mellette. Ez többször okozott párkapcsolati konflitust is számára, mivel barátnője nem könnyen tolerálja a helyzetet. És mi még a horkolást vettük eddig zavarónak...

szokas sztarok bizarr

8. Stephen King
King bevallása szerint minden egyes alkalommal mielőtt nekiül az írásnak, megeszik egy szelet sajttortát. És mivel azt nyilatkozta, hogy nincs olyan nap, mikor ne írna legalább egy oldalt, ez azt jelenti, hogy minden nap eszik egy szelet sajttortát. Szerintem ahhoz képest jó formában van...

szokas sztarok bizarr

9. Britney Spears
Britney eléggé taszító szokása, hogy rágja a körmeit. Próbált leszokni róla, de valószínűleg sikertelenül, hiszen gyakran láthatjuk a róla készült fotókon körmeit tövig rágva, illetve ujjait véresre sebesedve.

szokas sztarok bizarr

10. David Beckham
Náluk otthon mindennek szimmetrikusan kell állnia, szép rendben. Mindenből csak páros számút tud elviselni. Még jó, hogy asszonyból egy is elég neki... Vagyis Victorianak ez a szerencséje, nekünk nem biztos... :)

szokas sztarok bizarr


Ezekből láthatjuk, a sztárok is csak emberek. Némelyik szokás teljesen normális, valamelyik pedig inkább zavaró a környezet számára...
Személy szerint nekem is van néhány kényszerem, vagy inkább babonának mondanám: például ha beütöm a könyökömet, mindig gyorsan meg kell fognom, mert az azt jelenti, hogy váratlan vendég jön, és így el lehet kerülni a nem kívánt látogatót.
Nektek milyen rögzült szokásaitok vannak?