Mi kell a mai huszonéves férfiaknak? Férfivélemények következnek!

A szépség fogalma meglehetősen relatív. Épp ezért úgy gondoltam, hogy megkérdezem a mai kor fiataljait, nekik milyen az igazán szép nő. A kérdezettjeimet véletlenszerűen választottam ki. Azt is kértem tőlük, mondjanak egy ismertebb sztárt, akit idealizálnak. Kíváncsian vártam milyen feleleteket fogok kapni.

Lássuk milyen válaszok születtek...
Vajon ilyen a fiatalok nagy többségének a véleménye?...

Jani:
Az én szememben minden nő csodálatos a maga módján. Mindegyikőjükben van valami egyedi szépség, amit nekünk férfiaknak kell megtalálni, feltárni és hagyni, hogy kibontakoztathassa. Nem szabad lekorlátozva lenni egy-egy előnytelenebb tulajdonság által. Mindig a pozitívat kell erősíteni benne, és éreztetni felé, hogy mennyire szépnek látjuk miatta. Ahogy szokták mondani: Ahhoz, hogy egy nő ragyogjon, olyan férfi kell, aki ragyogtatja. Vannak persze, akik nem így látják a dolgokat. De az én tapasztalataim azt mutatják, ha egy nő érzi ezt a hozzáállást, akkor tud igazán megnyílni, és magabiztosan tündökölni a férfi oldalán.
Szépségideál szerinte: Taylor Swift.

Martin:
Nem fogok szépíteni. Nekem a külső mindennél fontosabb. Én azt szeretem, ha a csaj szexin öltözik, minél kivágottabban, annál jobb. Szerintem a legtöbb mai fiú álszenteskedik ezzel a témával kapcsolatban. Minden fiú a ribisebb csajokra bukik, ez kelti fel bennünk a fantáziát, a vágyat. A jó "recept": mini szoknya, egy rövidke top, sok smink és ehhez egy belevaló, bevállalós természet. A szende szűz szerepe a mai világban nem sokat ér... Nézd meg a médiát, ha nem hiszed! Milyen csajok vannak befutva? Általában azok, akik mutatnak is magukból valamit.
Szépségideál szerinte: Rihanna.

szepseg

Joci:
Az tetszik, ha egy lány visszafogott. Jobban számít nekem, milyenek a belső tulajdonságai. Ha kedves, mosolygós, az nálam nyerő. Utálom a magamutogató, beképzelt, nagypofájú lányokat.
Szépségideál szerinte: Hilary Duff.

Kristóf:
A szépség belülről fakad. A külső egyáltalán nem érdekel. Belül legyen értékes, és fogadjon el engem olyannak, amilyen vagyok.
Szépségideálja: Avril Lavigne.

Tomi:
Én az eleganciára szavaznék. Ez tehet egy nőt a legszebbé. Ha csinosan ízlésesen felöltözik, hozzá illő ékszerekkel. Engem ezzel lehet megfogni. A külsőt leszámítva, szeretem, ha nem adja könnyen magát egy lány. Minél többet harcolok érte, annál fontosabbnak tartom utána. Utálom a közönségességet, és ha ő akar rám mászni. Onnét nekem értékét vesztette, akármennyire néz ki dögösnek. Nekem az ilyen nem kell. Főleg ha ráadásul anyagi okokból bújna velem ágyba. Szeretek megharcolni egy nőért, de csak olyanért, aki arra érdemes.
Szépségideálja: Gianella Neyra.


Fiúk, ti melyik véleményhez álltok legközelebb?